Κατηγορίες

Χώρες / Πόλεις

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Οι επιχειρήσεις που επενδύουν στην επιβράβευση των πιστών πελατών τους, είναι κατά 88% πιο κερδοφόρες σε σχέση με τον ανταγωνισμο

 ”Πηγή Deloitte”

Στοχευμένη και μετρήσιμη διαφήμιση

Αυτό που σου έλειπε. Τώρα μπορείς να δεις την επιχείρησή σου να προβάλλεται σε μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες αγορών με εκπαιδευμένους καταναλωτές και με μετρήσιμα αποτελέσματα που θα σε βοηθήσουν να έχεις μια πιο αποδοτική στρατηγική marketing. 

Full Branded κάρτα πιστότητας με το δικό σου λογότυπό.

Μια υπηρεσία όνειρο στα χέρια σου. Έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις τα ίδια και ακόμα καλύτερα προνόμια στους πιστούς πελάτες σου, όπως κάνουν οι μεγάλοι όμιλοι επιχειρήσεων. Επιπλέον φαντάσου την κάρτα αυτή σαν κινητή διαφήμιση του brand σου στα χέρια των πελατών σου εντός και εκτός χώρας. 

Αύξηση πελατολογίου και μέσο όρο αγορών ανά πελάτη

Με την ένταξη σου στο club μας προστατεύεις και εξελίσσεις την επιχείρησή σου. Ο τρόπος λειτουργίας μας σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις το πελατολόγιο σου και τα κίνητρα που δίνουμε σε κάθε καταναλωτή εξασφαλίζει αύξηση του μέσου όρου αγορών ανά πελάτη. 

Δημιουργία νέας πηγής εισοδήματος από τις αγορές των πελατών σου σε άλλες επιχειρήσεις

Απίστευτο και όμως αληθινό! Με τη συνεργασία σου μαζί μας, ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας για την επιχείρηση σου. Έχεις τη δυνατότητα να κερδίζεις έως και 20% από τον τζίρο εκπτώσεων που δημιουργούν οι δικοί σου πελάτες και γενικά οι καταναλωτές του club μας σε άλλες επιχειρήσεις. 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Με τη συμπλήρωση της φόρμας που βρίσκεται παρακάτω ένας ειδικός συνεργάτης από το εμπορικό τμήμα μας, έρχεται στο χώρο σου για να σου προσφέρει μία δωρεάν ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα πιστότητας του Rul Shopping Community. 

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  Όνομα υπεύθυνου επιχείρησης (απαιτείται)*
  Ηλεκτρονική διεύθυνση (απαιτείται)*
  Τηλέφωνο υπεύθυνου (απαιτείται)*
  Προτεινόμενη ημέρα επικοινωνίας (απαιτείται)*:
  Προτεινόμενη ώρα επικοινωνίας (απαιτείται)* :
  Αποδοχή όρων χρήσης

  Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

  Επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται